Velkommen til St- Hans-fest mandag 23. juni fra kl 17.00

ST. HANS-FEST: Elverum Framlag inviterer til feiring av St. Hans ved Sagtjernet. Arrangementet er åpent for alle, og gratis å delta på.

Elverum Framlag ønsker alle som vil delta velkommen til St. Hans-fest ved Sagtjernet mandag 23. juni. – Vi starter klokka 17.00, og festen er åpen for alle som vil være med. Ta med deg noe å sitte på og eventuelt badetøy, oppfordrer leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i Elverum Framlag.

– Vi ordner med gratis grillpølser og i tillegg får barn gratis brus. Vil du ha annen grillmat må du ta med dette selv, sier Røberg-Larsen. Han oppfordrer til at det uansett grilles på fellesgrillene som Elverum Framlag sørger for å ha varme under hele arrangementet. – Vi vil helst ikke ha mange smågriller rundt om på området, det har med sikkerheten å gjøre, sier han.

Dette skjer:

• St. Hansbål (bålet tennes klokka 18).
• Grilling (vi ordner med store fellesgriller).
• Kanopadling på Sagtjernet (vi stiller med kanoer, årer og vester, du sørger selv for egne barn i forbindelse med padlingen).
• Bading (også her passer de voksne på egne barn).
• Leker og moro.
• Utlodning (fine gevinster, bl.a. fruktkurv og cruise til Danmark).

Vi legger opp til et familievennlig arrangement, og tar derfor sikte på å avslutte en gang mellom klokka 20.00 og 20.30.

Slik finner du oss: Vi skal være ved den delen av Sagtjernet som ligger rett nedenfor ishockeybanen/Speiderhuset. Kommer du med bil kan du parkere ved ishockeybanen, det er under 100 meter å gå.

Klikk deg til https://www.facebook.com/events/1464337020473787/ for å lese mer om dette på Facebooksiden for arrangementet.

Håper vi sees!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *