Tur til Stavåsdammen søndag 27. april

STAVÅSDAMMEN: Søndag 27. april legger Elverum Framlag turen til Stavåsdammen. Bildet er fra tilsvarende tur i april 2013. Foto: Johannes Haugland.

Søndag 27. april legger Elverum Framlag turen til Stavåsdammen. Oppmøte er ved Stavåshjemmet klokka 12, dit er det mulig å kjøre bil hvis du bor litt unna (men gangavstand for de fleste som bor på Søbakken). Hvis du kommer med bil er det fornuftig å parkere litt nedi veien pga privat parkering ved Stavåshjemmet.

Fra Stavåshjemmet går vi samlet opp til Stavåsdammen. Alle voksne tar ansvar for egne barn, slik vi pleier å gjøre det på turene våre.

Vet du ikke hvor Stavåshjemmet er? Slik kommer du dit: Kjør Stavåsvegen mot skogen. Når du kommer til skogen fortsetter du rett fram. Like nedenfor et småbruk er det et veikryss. Vi stanser bilene og parkerer der i veikrysset, og går derfra.

Det er vel omtrent en kilometer eller deromkring å gå. Husk godt fottøy, og husk at det kan være vått i skogen selv om det er snøfritt og mye sol for tida.

Framlaget tar med grillkull, grillpølser, lomper (også glutenfrie) og noe kald drikke. Kanskje også en liten overraskelse til de som blir med 🙂

Ta med hele familien, og ta også gjerne med noen venner som ikke er medlemmer i Elverum Framlag. Disse søndagsturene våre er for alle, og det er bare hyggelig om du inviterer med flere.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte Bjørn Jarle Røberg-Larsen på telefon 40466384 eller på mail bjrl@bjrl.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *