Søndagstur til Glomdalsmuseet 25. mai – gratis inngang og gratis grillmat!

GLOMDALSMUSEET: Elverum Framlag inviterer til søndagstur til Glomdalsmuseet 25. mai.

Søndag 25. mai klokka 12 inviterer Elverum Framlag til søndagstur til Glomdalsmuseet. – Dette er den første søndagen der friluftsmuseet har sommeråpent. Dyra slippes ut dagen før vi skal dit, og vi håper derfor at riktig mange av medlemmene våre syns dette er en ekstra god grunn til å bli med på søndagsturen vår til Glomdalsmuseet, sier Elverum Framlags leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Alle medlemmer i Elverum Framlag har gratis inngang denne dagen, og i tillegg ordner vi med griller og grillpølser som er gratis for medlemmene. Kald drikke ordner vi også. Vanlig inngangspris er 100 kroner for voksne og 50 kroner for barn.

Du må ha betalt medlemskontingenten for 2014 – dette kan gjøres ved inngangen til Glomdalsmuseet hvis du ikke allerede har ordnet det.

– Det er også mulig å melde seg inn i Elverum Framlag ved inngangen til museet, da betaler vi inngangsbilletten sammen med mat og drikke, sier Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

– Men vi ordner ikke med is eller godteri denne gangen, så de som vil ha slikt må eventuelt kjøpe det selv i museets kiosk, informerer Røberg-Larsen.

– Vi er på plass litt før klokka 12, og regner med å holde på i ca et par timers tid. Deltagerne på denne familieturen styrer egentlig tiden sin selv inne på museet, og kan gå rundt på området selv for å se på bygninger, dyr og nyte det fine været som er meldt, sier Røberg-Larsen.

Det er ingen påmelding, bare å møte opp. Og ta gjerne med deg noen venner som vil være med – om de ikke allerede er medlem i Elverum Framlag er det bare å melde seg inn når de kommer. Husk å ta med 50 kroner pr person til medlemskontingenten!

Det er litt begrenset med benker akkurat der hvor vi skal ha grillene, så ta enten med noe å sitte på eler baser dere på at det kanskje blir å sitte litt i gresset mens dere spiser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *