Nå er Elverum Framlag størst i Norge!

STØRST: Elverum Framlag er nå Norges største framlag. Her et bilde fra en av aktivitetene ved Stavåsdammen tidligere i år.

Den nyeste medlemsstatistikken for Framfylkingen viser at Elverum framlag nå er Norges største framlag. – Ingen andre framlag har flere betalende medlemmer enn oss pr 22. september. Nå er det 235 betalende medlemmer i Elverum Framlag, og vi kan enda vokse en del før året er slutt, sier avtroppende leder i Elverum Framlag, Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Størst for første gang
Elverum Framlag ble etablert høsten 2009, og har vokst år for år. Men framlaget har aldri vært større enn det er akkurat nå. – Ved utgangen av 2010 var vi 34 betalende medlemmer i Elverum Framlag. Ved utgangen av 2011 hadde vi vokst til 49 betalende medlemmer. Nyttårsaften 2012 viste medlemsstatistikken at vi var 153 betalende medlemmer, og ved utgangen av fjoråret hadde vi vokst til 215 betalende medlemmer. Nå er vi 235 betalende medlemmer i Elverum Framlag, og det er fortsatt over tre måneder igjen av året, sier Røberg-Larsen.

Det betyr at Elverum Framlag kan vokse seg enda større. – Vi har planlagt flere aktiviteter utover året, og kan fint vokse en god del før året er slutt. Det kan også andre framlag, så det er slettes ikke noen selvfølge at Elverum Framlag er landets største framlag når 2014 er over, understreker Røberg-Larsen.

Tett i toppen
Det er tett i toppen av medlemsstatistikken. Elverum Framlag er størst, men Kurland Framlag i Akershus er bare fire medlemmer færre. Og på tredjeplass finner vi Ådalsbruk Framlag i Løten med 229 betalende medlemmer. Odal Framlag er 228 medlemmer.

Det er altså bare sju medlemmer som skiller mellom Norges største framlag og Norges fjerde største framlag pr 22. september. Dette er topp 6 blant Norges framlag målt i antall betalende medlemmer pr. 22. september 2014:

Elverum Framlag 235
Kurland Framlag 231
Ådalsbruk Framlag 229
Odal Framlag 228
Indre Østfold Framlag 202
Oslo Framlag 116

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *