Landsleir i Framfylkingen 6. – 12. august

Vil du være med på leir i sommer? 6. – 12. august arrangerer Framfylkingen landsleir. Stedet er Solbakken folkehøyskole ved Skarnes i Sør-Odal kommune. Her ventes det mellom 150 og 200 leirdeltagere fra hele landet, og spennende aktiviteter for alle aldre.

Solbakken folkehøyskole er en kulturskole med egen teatersal og yogasal. I tillegg er det egne syrom, malerom og snekkerom for å lage teaterrekvisitter og kostymer. Disse rommene skal vi bruke til mange spennende aktiviteter. Dessuten blir det muligheter for tur i skog og mark, orientering, dans, filmkvelder, diskusjoner og foredrag, og selvsagt skal vi ha leirbål og god tid til å være sammen med venner.

Her kommer en liste over noen aktiviteter som er klare så langt:

  • Slåstad vannskiklubb skal lære oss å stå på vannski
  • Vi skal ha egen dag på Odalstunet med blikk på livet i gamle dager
  • Ved Karterud uteskole blir det opplæring i bruk av kano, meitefiske, orientering m.m. Hit tenker vi at vi skal ta med mindre grupper på overnattingstur
  • Utflukt til Kongsvinger festning

Tett inntil leirstedet ligger SIAP, der er det badekulp, maksitrampoline, ballsletter, sandvolleyballbane og en av Europas beste vannskibaner. Vi kommer til å bruke hele anlegget gjennom hele uka.

Bjørn Jarle Røberg-Larsen i Elverum Framlag sitter i leirledelsen, og vil du vite mer kan du kontakte ham på mailadressen bjrl@bjrl.no eller telefon 40466384. Du kan også klikke deg inn på Framfylkingens nettsider for å lese mer om landsleiren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *