Juleverksted på Jømnvang lørdag 8. desember

JULEVERKSTED: Lørdag 8. desember er det juleverksted på Jømnvang. Vi baker pepperkaker, lager julegodt og julepynt og spiser julegrøt. Det er gratis å delta, og juleverkstedet er åpent for alle.

Lørdag 8. desember blir det juleverksted for hele familien på Jømnvang i regi av Elverum Framlag. Juleverkstedet er åpent for alle som vil være med på å lage julehygge, og det er gratis å delta.

– Vi starter klokka 12 og holder på til omlag klokka 16, sier leder i Elverum Framlag, Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

På  juleverkstedet blir det ulike aktiviteter:

  • Lage pepperkaker (og pynte dem med glitter og stas)
  • Lage marsipankuler (og overtrekke dem med sjokolade, hvis dere vil)
  • Lage julepynt, og noe av det kan kanskje bruks som julegaver
  • Ta inn juletreet som skal stå på Jømnvang i jula, og pynte det med lys, flagg, kurver og lenker
  • Spise  julegrøt

– Vi forsøker å ha gratis deltagelse på alle aktiviteter i regi av Elverum Framlag. Juleverkstedet er ikke noe unntak, her er det gratis å være med, sier Røberg-Larsen.

Alt du lager av kaker, marsipankuler og julepynt kan du ta med deg hjem. Men om noen vil lage litt ekstra juletrepynt til treet som skal stå på Jømnvang, er det også veldig hyggelig!

Vi setter også på noen jule-tegnefilmer i TV-kroken for de som underveis føler at de trenger «litt pause» fra verkstedet 🙂

Det er ingen påmelding, bare å møte opp. I fjor var det mellom 50 og 60 som deltok, og vi dimensjonerer for enda noen flere i år. Så ta med deg barna, barnebarna, nevøene, niesene, venner og naboer – og bli med oss og lag jul!

Klikk deg også gjerne inn på arrangementssiden på Facebook og marker der at du skal delta: http://www.facebook.com/events/173390962803764/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *