Juletrefest søndag 29. desember

JULETREFEST: Bli med på juletrefest 29. desember!

Søndag 29. desember blir det juletrefest for store og små. Det er fjerdeåret på rad at Elverum Framlag arrangerer juletrefest på Folkets Hus Jømnvang, og det gjelder å være rask med påmeldingen – her kan det nemlig bli fullt!

Juletrefesten er åpen for alle som vil være med. Det koster ingenting å delta, hverken for voksne eller barn. – Men det er maksimalt plass til 130 deltagere. Derfor må folk være forberedt på at det kan være fullt hvis de er sene med å melde seg på, sier leder i Elverum Framlag, Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Åpent for alle – og gratis
Selv om det er Elverum Framlag som arrangerer, er ikke juletrefesten et lukket arrangement. – Juletrefest på Jømnvang er et arrangement som har lange tradisjoner fra tidligere av. Da Elverum Framlag ble med som en av organisasjonene som drifter Jømnvang, bestemte vi oss for å gjenoppta tradisjonen om å ha juletrefesten som et gratis tilbud til store og små i Elverum. De siste årene har juletrefesten samlet godt over 100 deltagere, forteller Røberg-Larsen.

Han regner med at det blir fullt på Jømnvang i år også. – Det er mange lokale folk fra Jømna og Melåsberget som pleier å delta på juletrefesten, i tillegg til at folk kommer fra Leiret og sentrumsområdene. I 2012 og 2013 har også Elverum Framlag fått mange nye medlemmer, så jeg regner med at det blir minst like fullt i år som de foregående årene, sier Røberg-Larsen.

Juletre, julesanger, servering, loddsalg og levende musikk
Årets juletrefest følger samme  mal som de foregående årene:

* Gang rundt juletreet og julesanger til levende musikk av Åge Sveen og Ruth Kjærnet
* Servering av pølser, kaker, saft og kaffe
* Loddsalg med mulighet for å vinne fine gevinster
* Lek og moro
* Nissen kommer med poser

– Loddsalget finansierer mye av kostnadene vi har til å arrangere juletrefesten, forteller Røberg-Larsen. – Alle gevinsten er ikke helt klare riktig ennå, men jeg kan fortelle at vi i allefall skal lodde ut en fruktkurv og et minicruise mellom Norge og Danmark med Stena Line, avslører han.

Påmelding og praktisk info
Påmelding må skje snarest mulig. For å klargjøre poser o.l. er siste frist for påmelding satt til fredag 27. desember klokka 13.

Påmelding skjer til Elverum Framlag v/ Bjørn Jarle Røberg-Larsen, mail bjrl@bolignorge.no eller tlf/SMS 40466384. Vi trenger å vite antall voksne og antall barn. Og barn som skal være med må ha med en voksen som kjenner dem. Ingen øvre eller nedre aldersgrense, dette vurderer dere selv.

Dørene åpner klokka 17.00, og juletrefesten er ferdig en gang mellom klokka 19.30 og 20.00.

Parkering: Det er opparbeidet ny parkeringsplass tvers over veien for Jømnvang, bruk denne og plassen på framsiden av Jømnvang. Pass på at du ikke parkerer til stengsel for naboer og for trafikken. Bruk gjerne arealene ved Bjølseth Caravan litt lenger nede i veien hvis det er fullt ved Jømnvang, der er det god plass.

Inngang denne gangen er fra baksiden av Jømnvang. Dette for å unngå å dra snø inn i salen. Heng fra ytterjakker i kjellerrommet, og skift gjerne til innesko der.

Ta ellers gjerne kontakt hvis det er andre spørsmål. Og klikk deg gjerne inn på Facebook-siden for juletrefesten og marker der også at du skal være med!

– Velkommen til juletrefest på Jømnvang 29. desember. Det er som sagt gratis å være med, men ta gjerne med noen kroner til utlodningen vår, oppfordrer Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *