Halloweenfest lørdag 29. oktober på Jømnvang

HALLOWEENFEST: Bli med Elverum Framlag på Halloweenfest på Jømnvang! Her er et bilde fra festen vi hadde i 2013. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

HALLOWEENFEST: Bli med Elverum Framlag på Halloweenfest på Jømnvang! Her er et bilde fra festen vi hadde i 2013. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Elverum Framlag arrangerer Halloween-fest lørdag 29. oktober på Jømnvang. Vi har valgt å legge et par dager før selve Halloween fordi vi vet at mange av våre yngre medlemmer har hatt et ønske om å «gå Halloween» på dørene, arrangere egne fester hjemme osv. Derfor inviterer vi til fest lørdagen før, og håper flest mulig har mulighet for å være med.

Halloween-festen starter klokka 16, og vi holder på omtrent et par timer.

Ta gjerne på deg noe skummelt…eller noe ikke fullt så skummelt. Eller kom som du er. Festen er for øvrig åpen for alle som vil være med, så inviter gjerne med deg en venn eller to. Man trenger ikke å være medlem i Elverum Framlag for å delta.

Dette skjer:

  • Vi skal leke noen leker
  • Vi skal spise godteri og i tillegg serverer vi pølser
  • Vi skal kanskje ut og lete etter noe, ta med deg lommelykt for sikkerhets skyld

Bli med! Hvis du ikke vet hvor Jømnvang er, så ligger det et kart på denne linken. Det er på Jømna, ca 11-12 km sør for Elverum sentrum når du kjører Solørveien sørover.

Og lurer du på noe kan du kontakte noen i styret.

Det er ingen påmelding, bare å møte opp!

Mvh styret i Elverum Framlag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *