Gratis kino på 1. mai: «Mormor og de åtte ungene»

GRATIS KINO: Elverum Framlag arrangerer gratis kinoforestilling 1. mai for alle som vil være med. Filmen som vises er "Mormor og de åtte ungene".

Bli med når Elverum Framlag deltar i årets 1. mai-markering i Elverum! Vi skal delta i 1. mai -toget klokka 12.00 fra rådhuset, og har stand under hovedarrangementet i Festsalen klokka 13.00 mens Trond Giske og Kine Asper holder politiske taler. Klokka 16.00 arrangerer vi GRATIS KINOFORESTILLING der hele familien kan være med og se «Mormor og de åtte ungene»!

Kamp mot barnearbeid
Parolen Elverum Framlag skal gå med i 1. mai-toget er «Barn skal leke og lære. Støtt kampen mot barnearbeid!». – Etter toget deler vi ut t-skjorter med Framfylkingen-motiv på til de barna som har vært med og gått, sier Elverum Framlags leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen. – Vi har et lager av t-skjorter og håper vi kan finne størrelser som passer til alle. Skulle det bli litt snaut med de mest aktuelle størrelsene, skal vi skaffe flere i ettertid, lover Røberg-Larsen.

Toget går fra Elverum rådhus klokka 12.00, og det er lurt å være ute i god tid. Ruta er Storgata, Lundgaardsvegen, Moen sykehjem (stopp for å spille musikk) og samme rute tilbake. Toget tar ca en times tid.

– Kle deg etter været. Det er ikke sikkert at det blir like varmt på 1. mai som det har vært i april-dagene etter påske, sier Røberg-Larsen.

Gratis kinoforestilling
Akkurat som i 2013, 2012 og 2011 blir det gratis kinoforestilling på ettermiddagen. Årets 1. mai-forestilling er «Mormor og de åtte ungene». – Dermed kan de som ikke fikk sett filmen da den gikk på kino i fjor få sansen nå, og de som rakk å se den kan se den på nytt, sier Røberg-Larsen.

Filkem er åpen for alle, både de som er medlem i Elverum Framlag og alle andre barnefamilier i Elverum. Filmen har ingen aldersgrese, og passer godt for alle.

Kinoforestillingen er helt gratis hvis du bestiller billetter direkte fra Elverum kommune på telefon 62433333. Du kan også bestille på Billettluka.no, men da kommer det et lite billettgebyr på bestillingen din.

Bøsseinnsamling til Norsk Folkehjelp
I forbindelse med kinoforestillingen 1. mai vil Elverum Framlag samarbeide med Norsk Folkehjelp om bøsseinnsamling og informasjon nyttet til årets 1. mai-aksjon. Ved inngangen til kinosalen vil alle få utdelt et informasjonsark som sier litt om 1. mai som internasjonal solidaritetsdag og om hvorfor vi arrangerer gratis kinoforestilling.

Ved utgangen etter at filmen er slutt, vil mannskaper fra Norsk Folkehjelp stå med innsamlingsbøsser som folk kan gi et valgfritt beløp på hvis de selv vil.

Elverum Framlag ønsker med dette velkommen til våre aktiviteter på 1. mai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *