Familiedag på Hunderfossen lørdag 16. august

FAMILIEDAG PÅ HUNDERFOSSEN: Elverum Framlag arrangerer familiedag på Hunderfossen lørdag 16. august, med gratis inngang, gratis mat og gratis drikke.

Gratis inngang, gratis mat og gratis drikke for alle medlemmer av Elverum Framlag. Blir du med oss til Hunderfossen på familiedag lørdag 16. august, er det kun reisen til og fra du må dekke selv. Resten er gratis!

Familiedagen blir en avslutning på sommeren, og samtidig en start på høstens aktivitetsprogram for Elverum Framlag. Hunderfossen har fortsatt samtlige attraksjoner åpne, deriblant bassenger med oppvarmet vann – så husk badetøy!

Gratis inngang – for alle
Elverum Framlag dekker inngangsbilletten og mat/drikke for deg, uansett om du er barn, ungdom eller voksen. Dette får vi til ved at familiedagen får støtte fra Frifond-midlene.

Når det gjelder mat og drikke, organiserer vi felles grilling i parken. Vi har med grillmat og tilbehør, og også drikke. Vil dere spise en gang til under oppholdet, må dette dekkes selv. Det samme gjelder eventuell øvrig drikke, is, snop o.l. under oppholdet.

På Hunderfossen er det en masse varierte aktiviteter; noen tilpasset de yngste, noen for dem som er litt eldre og noen for de største. Inne på Hunderfossen gjør du akkurat som du selv vil, og går sammen med dem du selv ønsker å gå sammen med. Det er kun ved inngangen og ved grillingen at Elverum Framlag har fellespunkter for alle deltagerne.

Du kan lese mer om aktivitetene på Hunderfossen ved å klikke deg til www.hunderfossen.no

Påmelding
Vi trenger å melde fra til Hunderfossen på forhånd om hvor mange vi blir, og vi trenger å vite antallet i forhold til innkjøp. Vi setter derfor en absolutt påmeldingsfrist til fredag 8. august. Det vil IKKE være mulig å møte opp uten å være forhåndspåmeldt.

Meld deg på til Elverum Framlag v/ styremedlem Karin Elisabeth Langtind på mail karielil@online.no eller ring/sms på 90642145. Vi trenger å vite navn og alder på dem som skal delta, og vi trenger også mailadressen og mobiltelefonnummeret ditt. Si fra så raskt som mulig, og senest fredag 8. august.

Fordi arrangementet støttes av Frifond-midlene, må alle som skal delta være betalende medlemmer av Elverum Framlag på arrangementstidspunktet. Er du ikke medlem? Meld deg inn ved hjelp av linken på høyre side her på nettsidene våre, eller gi beskjed til Elverum Framlags leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen (tlf 40466384, mail bjrl@bjrl.no) før du melder deg på arrangementet. Du kan melde deg inn i Elverum Framlag helt fram til arrangementsdatoen. Medlemskapet koster 50 kroner pr person. Du kan betale medlemskontingenten via nett på den infoen du får når du melder deg inn, eller kontant ved inngangen til Hunderfossen til et av styremedlemmene i Elverum Framlag.

Er f.eks. kun et barn i familien medlem fra før, dekker vi inngangen for hele familien – hvis hele familien melder seg inn. Altså både barn og voksne.

Si også fra hvis du har eventuelle matallergier eller andre forhold som vi bør være klar over.

Og vi understreker at dette er en familiedag – dvs at familiene selv har ansvar for sine egne deltagere under dagen. Man kan f.eks. ikke sende barna sine av gårde til arrangementet og overlate ansvaret til Elverum Framlag. De som er over 14 år kan delta uten foreldre, besteforeldre, tanter, onkler el.l. hvis de får lov hjemmefra og kan ta ansvar for seg selv, mens de som er under 14 år skal ha med voksne som har ansvaret. Lurer du på noe om dette, så er det bare å spørre :-)

Transport
Reise til og fra Hunderfossen må hver enkelt ordne selv. Vi vurderer å ha felles oppmøte i Elverum, slik at de som eventuelt ikke har bil selv kan sitte på hos noen som har ledig plass. Dette mailer vi ut mer info om til de som melder seg på. Si derfor også fra ved påmeldingen om hvorvidt dere trenger skyss eller hvorvidt dere eventuelt har plass til flere i bilen til og fra Hunderfossen.

Hva om det blir dårlig vær?
Sommeren så langt har vært veldig bra, og det skal mye til for at vi avlyser familiedagen. Vi tar imidlertid et lite forbehold, og sender ut info på mail eller sms dersom været er tvilsomt. Det er derfor viktig at du gir oss denne infoen når du melder deg på.

Facebook-event
Vi har laget et Facebook-event for familiedagen på https://www.facebook.com/events/877272648968229/ – klikk deg gjerne inn der og marker for at du skal være med. Spre også gjerne info til andre som du tror vil ha glede av å bli med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *