Elverum Framlag inviterer til gratis kino 1. mai

1. mai inviterer Elverum Framlag alle som bor i Elverum til GRATIS KINO i anledning dagen. Årets film er Disneys «The Boss Baby», en tegnefilm med 6 årsgrense.

Filmen starter klokka 16.00.

Kinovisningen er åpen for alle som vil komme. Du trenger altså ikke være medlem av Elverum Framlag for å komme gratis på kino 1. mai. Elverum Framlag har i flere år nå arrangert gratis kinofilm på 1. mai som et tilbud til barnefamilier i Elverum.

Du må selv ordne billetter. Disse kan du hente helt gratis i billettluka på Elverum kino, i skranken på Elverum bibliotek eller på servicekontoret i Folkvang. Du kan også bestille på internett, men da kommer det et billettgebyr på som du må betale: Elverum kino

Hvorfor gratis kino?
Kinovisningen er en del av det offisielle programmet for markering av 1. mai i Elverum. 1. mai er arbeidernes internasjonale kamp- og solidaritetsdag, og markeres i Elverum med frokostarrangement på Lille Gråberg, solidaritetsgudstjeneste i Elverum hovedkirke, kransenedleggelse ved skogsarbeiderbautaen, tog gjennom byen og hovedarrangement med taler i Festsalen i Elvarheim – i tillegg til kinovisningen. Elverum Framlag har ansvaret for kinovisningen, og står ved inngangen til kinoen for å dele ut informasjon om 1. mai og om framlaget. I tillegg står vi ved utgangen med bøsser for å samle inn til Norsk Folkehjelps internasjonale arbeid. Det er selvsagt frivillig å gi på bøssene.

Da Elverum Framlag først begynte å arrangere gratis 1. mai-markeringene i Elverum, var det for å gi dagen et innhold for barnefamilier. Som LOs barne- og familieorganisasjon er vi opptatt av at barn og barnefamilier også kan markere dagen. Den verdimessige forankringen til 1. mai, skjer gjennom at vi deler ut informasjon før filmen og arrangerer bøsseinnsamling til inntekt for Norsk Folkehjelps solidaritetsarbeid ved dørene etter at filmen er ferdig.

Velkommen til gratis kino 1. mai!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *