Elverum Framlag har rundet 100 medlemmer!

MEDLEMSVEKST: Elverum Framlag vokser, og har nå passert 100 registrerte medlemmer. Her er noen av medlemmene på familietur den siste søndagen i september.

Her er en gladnyhet fra Elverum Framlag: I skrivende stund er vi 106 registrerte medlemmer!

Fra starten på høstparten i 2009 har medlemstallene bare gått oppover for Elverum Framlag. Og det registrerte medlemstallet nå er omlag dobbelt så høyt som det var ved forrige årsskifte.

– Jeg har tro på at medlemstallet vil fortsette å øke i inneværende år, sier Elverum Framlags leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen. – Vi har et høyt aktivitetsnivå og bra kvalitet på aktivitetene våre. Det gjelder også for de aktivitetene som gjenstår i 2012, sier han.

Det er fire hovedaktiviteter igjen for Elverum Framlag i 2012. Tirsdag 13. november er det sang- og lekekveld på Jømnvang, søndag 25. november er det familietur, lørdag 8. desember er det juleverksted og året avsluttes med juletrefest lørdag 29. desember.

– I fjor vant vi Framfylkingens vervekonkurranse ved at vi hadde den høyeste medlemsøkningen av alle framlagene i landet i årets to siste måneder. Og i år har vi fortsatt veksten, og er i øyeblikket det femte største framlaget i Norge. Jeg føler at vi lykkes bra for tida, sier Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *