Bli med til Tangen Dyrepark (tidl Amadeusparken) lørdag 20. september

Lørdag 20. september inviterer Framfylkingen i Hedmark til familiedag på Tangen Dyrepark (tidligere Amadeusparken) på Tangen i Stange kommune. – Det er gratis inngang denne dagen for alle som har betalt medlemskontingenten på 50 kroner. Hvis du ikke har betalt kontingenten ennå, kan du ta med deg penger kontant og betale når du kommer, sier Bjørn Jarle Røberg-Larsen – som er både fylkesleder for Framfylkingen i Hedmark og leder for Elverum Framlag.

Fellesarrangement for hele fylket
Familiedagen er et fellesarrangement for alle framlagene i Hedmark. – De tre største framlagene i Norge er i Hedmark, og det er totalt nærmere 1.000 registrerte medlemmer i Framfylkingens seks framlag i Hedmark, sier Røberg-Larsen. Han regner med mange folk i dyreparken denne dagen.

Tangen Dyrepark het tidligere Amadeusparken, men skiftet navn etter at parken fikk nye eiere foran årets sesong.

Gratis inngang og gratis grillmat
Framfylkingen i Hedmark dekker som nevnt inngangsbilletten denne dagen. – I tillegg har hvert framlag ansvar for å ordne med mat for sine medlemmer. Elverum Framlag ordner med grillpølser til medlemmene i Elverum Framlag (også de som bor i andre kommuner og som er medlem av Elverum Framlag). Når det gjelder drikke, må deltagerne ordne med dette selv denne gangen, sier Røberg-Larsen.

Du kan selvsagt velge mellom å ha med drikke eller å kjøpe det i dyreparken.

– Også eventuelle souvernirer, is, godterier, dyremat osv må folk kjøpe selv hvis de ønsker, sier Røberg-Larsen. – Vi ordner med mat, inngang og hyggelig selskap, sier han.

Påmelding og oppmøte
Gi beskjed til Bjørn Jarle Røberg-Larsen på 40466384 eller bjrl@bolignorge.no (evt send melding via Facebook) om at du/dere kommer, og hvor mange dere blir. Frist for påmelding: Onsdag 17. september.

– Når det gjelder oppmøte, vil vi at folk møter 09.45 på parkeringsplassen ved dyreparken. Dette for å gi litt felles informasjon. Parken åpner klokka 10. Hjemreisetidspunkt bestemmer folk selv, sier Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Frivillig årsmøte
Familiedagen kombineres med årsmøte for Framfylkingen i Hedmark. – Når såpass mange medlemmer er samlet på samme sted, passer vi på å gjennomføre årsmøtet samtidig. I huset «Vikinghuset» har vi tenkt å ha et årsmøte med godkjenning av årsregnskaper og beretning, valg av styre og beslutning om aktivitetsplan for de nærmeste månedene, sier Røberg-Larsen.

Han anslår at årsmøtet er unnagjort på mellom en halvtime og en time, og håper at mange av de som deltar på familiedagen også deltar på årsmøtet. – Men det velger folk selv, årsmøtedeltagelsen er frivillig. Uansett er jo dette en god mulighet til å være med og bestemme hva Framfylkingen i Hedmark skal ha av aktiviteter i tida framover, og hvem som skal sitte i styret, fastslår Røberg-Larsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *