Bli med Elverum Framlag til Snippen Gård søndag 29. mai

FAMILIEDAG: Elverum Framlag inviterer til familiedag på Snippen Gård søndag 29. mai. Foto: Snippen.no

FAMILIEDAG: Elverum Framlag inviterer til familiedag på Snippen Gård søndag 29. mai.
Foto: Snippen.no

Søndag 29. mai inviterer Elverum Framlag til familiedag på Snippen Gård. Det er gratis å delta, og Elverum Framlag ordner også med grillmat og brus til alle som blir med!

Snippen Gård er ikke åpnet for allment besøk ennå, men tar imot grupper på forhåndsbestilling. Og søndag 29. mai har Elverum Framlag gjort avtale om at vi kan besøke gården og hilse på dyrene, sitte på med traktoren, bruke trampolinene, kose oss med grilling og ha en – forhåpentligvis – varm og solrik søndag på Snippen Gård.

Oppmøte er ved Snippen Gård klokka 12.00, og vi ber om at du melder deg på i forkant – blant annet trenger vi å planlegge hvor mye grillmat og drikke vi skal kjøpe inn.

Påmelding til Roar Elvheim på 913 19 715 eller roelvheim@gmail.com innen 25. mai.

Det er altså gratis inngang, gratis mat og gratis drikke for alle medlemmer av Elverum Framlag denne dagen. Forutsetningen er at du har betalt medlemskontingenten for 2016. Hvis du ikke har gjort det ennå, så gjør det så snart som mulig!

Kontakt eventuelt Roar Elvheim dersom du ikke har betalingsinformasjonen (eller fylkesleder Bjørn Jarle Røberg-Larsen på bjrl@bjrl.no eller 40466384), så hjelper vi deg å finne den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *