Bli med Elverum Framlag på teater tirsdag 15. oktober!

TEATER: Tirsdag 15. oktober kan du bli med Elverum Framlag på teater, og se «De kaller meg Påsan» på Jømnvang. Etterpå blir det kveldsmat til alle.

Vi drar på teater! Tirsdag 15. oktober spilles familieforestillingen «De kaller meg Påsan» på Folkets Hus Jømnvang på Jømna i Elverum.

Det er samme hus som Elverum Framlag tidligere har hatt masse aktiviteter i, f.eks. juletrefest, Halloweenfest etc.

«De kaller meg Påsan» passer bra for barn fra ca 5 år og oppover. Det er Teater Innlandet som er på turné og viser denne forestillingen,

Etter forestillingen serveres det kveldsmat.

Vanlig billettpris er 180 kroner inklusiv billettavgift og kveldsmat. Men medlemmer av Elverum Framlag tilbys nå å være med gratis, dvs framlaget dekker kostnaden.

Her er beskrivelse av forestillingen fra Teater Innlandet:

«Påsan og tøyelefanten Fru Martinsen finner alltid på mye sprell og ugagn. Når de er sammen finnes det ingen grenser for hva som kan skje! Det er bare ett problem: Mor. Hun maser alltid om at Påsan skal hjelpe til i huset. Vaske gulv, henge opp klær og rydde rommet. Men det har ikke Påsan og Fru Martinsen tid til. De har viktigere ting å gjøre. For de skal ut og oppdage verden!

I 2018 var det hundre år siden Vidar Sandbeck ble født. I den anledning har Feil Teater laget en barneforestilling inspirert av Vidar Sandbecks viser og selvbiografiske bokserie om Påsan. De kaller meg Påsan er en leken figurteaterforestilling om den lille gutten fra Åmot, med den enorme fantasien.»

Du må melde deg på for å være med, og det det er begrenset antall plasser – så det er lurt å melde seg på i god tid. Siste frist for påmelding er lørdag 12. oktober.

Send en SMS eller epost til Bjørn Jarle Røberg-Larsen på 40466384 eller bjrl@arbeiderpartiet.no og si fra hvor mange voksne og hvor mange barn som kommer fra dere.

Forestillingen starter kl 18, og det er nok lurt å være på plass i god tid.

Du kan også lese mer på forestillingens Facebook-side, som du finner her: https://www.facebook.com/events/655222151636930/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *