Bli med Elverum Framlag på juletrefest 29. desember!

JULETREFEST: Elverum Framlag inviterer til juletrefest på Jømnvamng 29. desember. Her er et bilde fra fjorårets juletrefest samme sted. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

JULETREFEST: Elverum Framlag inviterer til juletrefest på Jømnvamng 29. desember. Her er et bilde fra fjorårets juletrefest samme sted. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

29. desember blir det juletrefest for store og små. Dette er femte år på rad at Elverum Framlag arrangerer juletrefest på Folkets Hus Jømnvang, og det gjelder å være rask med påmeldingen – her kan det nemlig bli fullt!

Juletrefesten er åpen for alle som vil være med. Det koster ingenting å delta, hverken for voksne eller barn. Men det er maksimalt plass til 130 deltagere. Derfor må folk være forberedt på at det kan være fullt hvis de er sene med å melde seg på.

Åpent for alle – og gratis
Selv om det er Elverum Framlag som arrangerer, er ikke juletrefesten et lukket arrangement. Juletrefest på Jømnvang er et arrangement som har lange tradisjoner fra tidligere av. Da Elverum Framlag ble med som en av organisasjonene som drifter Jømnvang, bestemte vi oss for å gjenoppta tradisjonen om å ha juletrefesten som et gratis tilbud til store og små i Elverum. De siste årene har juletrefesten samlet godt over 100 deltagere.

Årets juletrefest følger samme  mal som de foregående årene:

* Gang rundt juletreet og julesanger til levende musikk av Åge Sveen og Ruth Kjærnet
* Servering av pølser, kaker, saft og kaffe
* Loddsalg med mulighet for å vinne fine gevinster
* Lek og moro
* Nissen kommer med poser

Loddsalget finansierer mye av kostnadene knyttet til å arrangere juletrefesten. Alle gevinsten er ikke helt klare riktig ennå, men vi kan fortelle at vi i allefall skal lodde ut en fruktkurv og to båtreiser mellom Norge og Danmark (den ene til Frederikshavn, og den andre til København).

Påmelding og praktisk info
Påmelding må skje snarest mulig. For å klargjøre poser o.l. er siste frist for påmelding satt til 26. desember klokka 20 – men helst så tidlig som mulig, altså.

Påmelding skjer til Elverum Framlag v/ Karin E. Langtind, mail karielil@online.no eller tlf/SMS 90642145. Vi trenger å vite antall voksne og antall barn. Og barn som skal være med må ha med en voksen som kjenner dem. Ingen øvre eller nedre aldersgrense, dette vurderer dere selv.

Dørene åpner klokka 17.00, og juletrefesten er ferdig en gang mellom klokka 19.30 og 20.00.

Parkering: Det er opparbeidet ny parkeringsplass tvers over veien for Jømnvang, bruk denne og plassen på framsiden av Jømnvang. Pass på at du ikke parkerer til stengsel for naboer og for trafikken. Bruk gjerne arealene ved Bjølseth Caravan litt lenger nede i veien hvis det er fullt ved Jømnvang, der er det god plass.

Inngang denne gangen er fra baksiden av Jømnvang. Dette for å unngå å dra snø inn i salen. Heng fra ytterjakker i kjellerrommet, og skift gjerne til innesko der.

Ta ellers gjerne kontakt hvis det er andre spørsmål.

Velkommen til juletrefest på Jømnvang 29. desember! Det er som sagt gratis å være med, men ta gjerne med noen kroner til utlodningen vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *