Bli med Elverum Framlag på gratis kino 1. mai!

GRATIS KINO: Også i år arrangerer Elverum Framlag gratis kino på 1. mai. Denne gangen er det Rive-Rolf i 3 som vises.

1. mai arrangerer Elverum Framlag gratis kinoforestilling i Elverum Kino. Filmen vi viser er RIVE-ROLF i 3D. – Filmen er gratis, og det er åpent for alle. Men du må enten ha med deg 3D-briller selv, eller kjøpe slike i kinoen. De koster 25 kr pr stk, sier leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen i Elverum Framlag.

Tredje år med gratis kino
Dette er det tredje året Elverum Framlag arrangerer gratis kino i Elverum 1. mai. – I 2011 viste vi «Knerten gifter seg» i Veslestue, og det var helt fullt der. I 2012 flyttet vi oss over til Storstua og viste «Knerten i knipe» med mellom 90 og 100 til stede i salen. Og i år er det «Rive-Rolf» som settes opp i Storstua, sier Røberg-Larsen.

Inngangsbilletten er helt gratis for dem som bestiller billettene i Elverum Kino. Man kan også bestille på Bilettluka.no, men da kommer dett en serviceavgift på billettene.

Filmen starter klokka 15.30, og det er plass til over 300 publikummere  i Storsalen.

Solidaritetsaksjon
1.  mai  er arbeiderbevegelsens internasjonale kamp- og solidaritetsdag. – Akkurat som i 2011 og 2012 vil vi dele ut brosjyrer før filmen med informasjon om 1. mai, og etter filmen vil vi samle inn penger til Norsk Folkehjelps 1.mai-aksjon «Folk forandrer verden», forteller Røberg-Larsen.

– Inntekten fra innsamlingen går til Norsk Folkehjelps arbeid med å bygge opp demokrati, frivillige organisasjoner og samfunnsfunksjoner i land som har vært preget av fattigdom og krig, utdyper han. Blant landene der Norsk Folkehjelp driver slikt arbeid er Sør-Sudan, Syria og El Salvador.

Du kan også lese mer om årets gratis kinofilm 1. mai på side 4 i den nylig utsendte Kulturkalenderen fra Elverum kommune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *