Bli med Elverum Framlag på familiebowling 24. april!

bowlingSøndag 24. april inviterer Elverum Framlag alle medlemmer til familiebowling! Vi starter klokka 13.00 på bowlingen i Elverum (i bryggeribygningen), og varighet er vel halvannen times tid eller kanskje rundt to timer.

Elverum Framlag står for kostaden, både bowlingkostnaden og kostnad for pølse, pommes frites og brus.

I fjor hadde vi et tilsvarende arrangement med ca 70 deltagere, så dette er populært – og gøy for både voksne og barn.

NB! Du må ha betalt medlemskontingenten for 2016 for å være med. Denne er nå sendt på mail til alle som vi har registrert epostadresse til. Sjekk derfor eposten din hvis du ikke husker å ha fått tilsendt kontingentkrav for 2016. Hvis du har byttet epostadresse eller vi har registrert feil epostadresse på deg, ka det hende at du ikke har fått den tilsendt. I såfall kan du ta med medlemskontingent og betale når du kommer (50 kroner pr person). Nye medlemmer er også velkommen, og bes i såfall om å ta med kontingent og betale direkte på arrangementet.

Påmelding: Av planleggingsgrunner må vi ha forhåndspåmelding til dette arrangementet. Gi beskjed til Elverum Framlags leder Roar Elvheim på telefon/SMS 91319715 eller på epost roelvheim@gmail.com om hvor mange barn og hvor mange voksne som kommer fra dere.

Påmeldingsfrist er 21. april klokka 17.00.

Velkommen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *