45.000 kroner til Elverum Framlag

GRATIS KINO: Elverum Framlags gratis kinoforestilling 1. mai samlet mer enn 320 deltagere. Forestillingen dekkes av midler fra Frifond-potten. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Elverum Framlag er tildelt 45.000 kroner fra Framfylkingens Frifond-pott. Dette er klart etter at sentralstyret i Framfylkingen var samlet på Gardermoen i helga for å blant annet fordele midler til de lokale framlagene.

Ingen får mer
Med en tildeling på 45.000 kroner til Elverum Framlag er det ingen andre framlag i Norge som får høyere uttelling fra Frifond-midlene i år enn nettopp Elverum Framlag. Ådalsbruk Framlag får samme beløp, mens de øvrige framlagene er tildelt lavere summer.

Det er også den høyeste utbetalingen Elverum Framlag noensinne har fått fra Frifond-midlene. I 2012 var tildelingen på 38.000 kroner, og i 2011 på 25.000 kroner.

Totalt er det i år fordelt 293.100 kroner til de lokale framlagene fra Frifond-midlene.

Skal gå til aktiviteter
Et av kriteriene for tildeling er at midlene skal gå til aktiviteter. Elverum Framlag har over tid vist god kvalitet og god gjennomføringsevne på aktivitetene. Dette gir nå uttelling i form av økt tildeling av midler.

Blant aktivitetene som finansieres av årets tildeling er gratis kinoforestilling og andre aktiviteter på 1. mai (allerede gjennomført), gratis St. Hans-feiring ved Sagtjernet (allerede gjennomført), juleverksted, juletrefest og deltagelse i Internasjonal Uke i regi av Elverum kommune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *